főoldal oldaltérkép

Birdland home & holidays - Szolgáltatások

Greenfield Spa

Töltődjön fel testileg és lelkileg a szálloda teljes körű szolgáltatást nyújtó 3.500 nm-es, exkluzív wellness és spa központjában, amely több mint 80-féle tradicionális, egzotikus és gyógykezelést kínál!

Egy fűtött kültéri medence és 5 beltéri medence – élménymedence, 20 m-es sportmedence, gyermekmedence, egyedülálló szauna világ – 2 finn szauna, török gőzfürdő, sókamra, herbárium, tepidárium, frigidárium, infravörös szauna, fény és hangterápia, és egy szépségszalon – fodrászat, kozmetika, szolárium kínál lehetőséget a kényeztetésre és felfrissülésre.

Kardio és erősítőgépekkel felszerelt fitnesz stúdió, aerobicterem gondoskodnak a szabadidő kellemes és aktív eltöltéséről.

 • Élménymedence: 32-34 C
 • Úszómedence: 26-28 C
 • Gyerekmedence: 30-32 C

Greenfield hotel

Köszöntjük Önt a pihentető kikapcsolódás, a wellness és a golf otthonában, a bükfürdői Greenfield Hotel Golf & Spa szálloda honlapján.

Az ideális környezetben fekvő wellness és golf resort a gyógyító forrásairól híres nyugat-magyarországi termálrégió szívében helyezkedik el, amelyben 207 ötcsillagos szoba, valamint a szálloda körül megtalálható 1.180 nm terasz várja az ide érkezőket. Mindez mindössze 90 percnyi autóútra Bécstől (115 km) és Pozsonytól (130 km), valamint 2,5 órányi autóútra Budapesttől (210 km).

A hotel festői környezete, az 1.000.000 nm saját őspark, 10.000-nél több nyárfa, az itt fellelhető hozzávetőlegesen 100 különböző madárfaj, valamint a 7 tó gondoskodik az Ön felhőtlen pihenéséről.

A teljes feltöltődést a Greenfield Hotel Golf & Spa „SPA-világa”, a 5 medence, a 700 nm víztükör, a „Seasons” étterem, valamint 3 bár garantálja. A szépülést, valamint a gyógyulást a szauna-világban megtalálható 10 különböző attrakció, a közel 80 gyógy-kényeztető és szépítő kezelés biztosítja

.

A sport szerelemesei 3 km idillikus sétaúton, felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt szóló játszótereken vagy a 18-lyukú nemzetközi golfpályáján hódolhatnak szenvedélyüknek.
A pihenés és kikapcsolódás széles skáláját kínáljuk minden korosztály számára - összhangban a természettel!

birdland golf & country klub

Ablakunk alatt terül el Európa egyik legnagyobb kihívást jelentő golfpályája.

A nemzetközileg minősített 18 lyukú championship golfpálya az első színvonalas pálya Magyarországon, mely európai tekintetben is híres szépségéről. Több mint 100 hektáron terül el, ebből 7 hektárt víz borít. A pálya számos, köztük védett madárfajnak is otthont nyújt. Innen ered a neve is: "Birdland".

 • aktív klubélet és számos verseny várja a szálloda melletti golfpályán a sport szerelmeseit a légkondicionált klubházban, amelyben caddy-room és öltözők is helyet kaptak. A klubház teraszáról egyedülálló kilátás nyílik a golfpályára.
 • a Greenfield szálloda vendégeinek 25% kedvezményt adunk a greenfee árakból
 • kedvezményes csomagajánlatok

E-mail:

Ajánlatkérés

Elérhetőségek

Villapark Iroda

 • Cím: 9740 Bükfürdő, Golf út 6-8.
 • Telefon: +36 94 714 991
  Hívható munkanapokon 8-16 óráig
 • E-mail: