főoldal oldaltérkép

Birdland home & holidays - Klubtagság

Mit jelent a Birdland Home & Holidays Klubtagság?

A Birdland Home & Holidays Klubtagság biztosítja Ön és kedves családja számára, hogy a jól megérdemelt üdülését nyugodt és minden igényt kielégítő, stressz mentes környezetben töltse el.

Az üdülési lehetőségek végtelen tárházát jelenti, ahol egyetlen érték van számunkra s az Ön. Mi a kezébe adjuk otthona kényelmét és vele együtt az egész világot.

A Birdland Home & Holidays számtalan kikapcsolódási lehetőséget nyújt klubtagjai számára. Ön, mint klubtagunk igénybe veheti a Birdland üdülőpark területén kínálkozó összes szolgáltatást, legyen az a Greenfield Hotel étterme által nyújtott reggeli, ebéd, illetve vacsora, vagy a Birdland Spa wellness központban található számtalan szauna, gyógy- és úszómedence, melyet üdülése alatt használhat, vagy akár a gyönyörűen zöldellő golfpálya, melyet igénybe vehet, amikor éppen kedve támad hozzá.

A Birdland Home & Holidays üdülési klubtagság 30 évre szól, és a klubtagok jogosultak szerződésük szerint évente vagy kétévente 1 hetet a szerződésükben rögzített apartmanban és időpontban eltölteni. Az apartmanok hosszú távú kifogástalan minőségét az éves üdülőhasználati díj fedezi, melyet klubtagjaink minden év január végéig fizetnek be az üdülőnek.

A legtöbb klubtagunk Birdland színes szolgáltatásai és magas minősége mellett amagas színvonalú nemzetközi cserelehetőség miatt választ bennünket. A csererendszer működése egyszerű, és nagyszerű lehetőségeket nyújt klubtagjaink számára, hiszen 80 ország 2000 üdülőklubja közül lehet választani, és a magas minőség garantált az egész világon. Cseredíj ellenében Ön Birdlanden kívül eljuthat számtalan más luxusüdülőhelyre.

Miért érdemes klubtaggá válni?

A klubtagsággal nemcsak kényelmes családi otthonra tehet szert, hanem színes nyaralásokban lehet része és eddig elérhetetlennek tűnt álmai válhatnak valóra.
Vegye ki Ön is részét ebből a páratlan szépségű környezetben elterülő üdülési lehetőségből!

Mi is az a Holiday Ownership?

A holiday ownership, azaz az üdülési klubtagság Ön és kedves családja számára a nyaralás sokszínűségét és garantált minőségét nyújtja.

Napjainkban 6,7 millió holiday ownership tulajdonos van a világon, közülük másfél millió él Európában. Ennek ellenére kevesen tudják, hogy a holiday ownership milyen nagy mértékben járul hozzá az európai gazdaságok teljesítményéhez, és hogy milyen pozitív hatása van egész évben a turizmusra és a foglalkoztatottságra.

Jelenleg több, mint 90 ország üdülője vesz részt a holiday ownership csereprogramban, és nem véletlen, hogy a legnagyobb nemzetközi szállodaláncolatok, mint a Hilton, a Marriott, Sheraton, Four Seasons, Hyatt, Starwood és a Disney Vacations is saját üdülőklubtagsági projekttel rendelkeznek.

Ha a klubtagok nem kívánják igénybe venni saját üdülési idejüket, akkor átadhatják azt barátaiknak, ismerőseiknek. S ha más üdülőhelyekre szeretnének eljutni, a cserehálózat segítségével ezt megtehetik.

Apartmanok

A Birdland Home&Holidays üdülőklub minden apartmanja előírt standard szerint van berendezve, és az otthon megszokott kényelmét és biztonságát nyújtja az üdülő családok részére. Az épületeket ligetes parkosított zöldterület övezi.
Minden apartmannak van terasza, sőt a földszintiekhez önálló kertrész is tartozik.

Apartman típusok:
1 hálószobás, 2 hálószobás
Melyek értelemszerűen 2, 4, vagy 6 személyesek.

Mindegyik apartman pótágyazható.

A légkondicionált apartmanok felszerelései között megtalálható a széf, satelit TV, DVD lejátszó, hajszárító és kompletten felszerelt konyha mikrohullámú sütővel, kenyérpirítóval, vízforralóval, mosogatógéppel és kávéfőzővel.

A kisbabás családok részére igény szerint térítés ellenében kiságyat és etetőszéket is biztosítunk.

Szolgáltatások

A Birdland Resort területén nyújtott szolgáltatások:

 • Recepció és beléptető rendszer
 • 24 órás biztonsági szolgálat
 • Gyermekjátszótér
 • Általános műszaki felügyelet
 • Parkápolás, úttakarítás, közvilágítás

Térítés ellenében, a Birdland Home&Holidays klubtagok által igénybe vehető szolgáltatások:

 • Seasons étterem
 • Velencei Laguna étterem
 • Piano Lobby Bar
 • Cigar & Brandy Szalon
 • Albatross Dancing Bar
 • Wellness & Pool Bar
 • Bálterem és meeting helyiségek
 • Internethasználat

Aktuális infók

Oldal tetejére

Ajánlatkérés

Elérhetőségek

Villapark Iroda

 • Cím: 9740 Bükfürdő, Golf út 6-8.
 • Telefon: +36 94 714 991
  Hívható munkanapokon 8-16 óráig
 • E-mail: