főoldal oldaltérkép

Hírek

Új tulajdonos és üzemeltető a bükfürdői Birdland Home & Holidays üdülő apartmanoknál

2011. augusztus 17. 11:23

Hivatalosan is tájékoztattuk Önöket, hogy a bükfürdői Birdland Home & Holidays üdülő apartmanoknak 2011. év januárjától új tulajdonosa és üzemeltetője van a Prémium Immo Kft.

Tisztelt Klubtagunk!

Cégünk, a Prémium Immo Kft. elkötelezett az apartmanok hosszú távú működtetésében és az üdülőhasználatra jogosultak megelégedettségének a növelésében. Ennek zálogát a szolgáltatások színvonalának javításában, az üzemeltetés minőségének megbízhatóságában, illetve a klubtagok és az üzemeltető közötti korrekt együttműködésben látja. 

Együttműködő partnerünk: a Club Hotels International Kft., melynek munkatársai 2011. január elsejétől Ügyfélszolgálati Irodájukban és a helyszínen dolgozó kollégáikon keresztül lesznek segítségére az Ön által birtokolt bükfürdői üdülési hetének szerződésével, illetve a jövőbeni foglalásaival kapcsolatban és nyújtanak segítséget Önöknek az üdülőhasználati szerződésekre vonatkozó kérdéseikkel, illetve esetleges problémáik megoldásával kapcsolatban. Értékesítő csapatuk mindent elkövet annak érdekében, hogy Önök üdülési hetük végén elégedetten távozzanak, és örömmel várják a következő érkezést Birdland Villaparkba! 

Munkatársunk, Kovács Kata a továbbiakban is készséggel áll rendelkezésére minden az apartmanok napi használatával, üzemeltetésével, az üzemeltetési díjakkal kapcsolatos számlázási vagy egyéb információkkal vonatkozásában. Ha bármilyen kérése, kérdése van az üzemeltetéssel vagy a szolgáltatásokkal kapcsolatban, forduljon hozzá bizalommal! 

A jövőben e-mailben is szeretnénk tájékoztatni Önöket akcióinkról és az üdüléssel kapcsolatos egyéb ajánlatainkról. Ezért kérjük, hogy amennyiben tájékoztatásunkra igényt tart, e-mail címét juttassa el a kata.kovacs@birdlandvillapark.com címre!

Örömmel fogadjuk esetleges észrevételeiket, javaslataikat is annak érdekében, hogy szolgáltatásunk színvonalát tovább javíthassuk.

Várjuk szeretettel 2011-ben is a Birdland Home & Holidays apartmanjában!

Premium Immo Kft.

Vissza

Ajánlatkérés

Elérhetőségek

Villapark Iroda

  • Cím: 9740 Bükfürdő, Golf út 6-8.
  • Telefon: +36 94 714 991
    Hívható munkanapokon 8-16 óráig
  • E-mail: