főoldal oldaltérkép

Hírek

adatkezelési tájékoztató

2013. június 10. 13:08

adatkezelési tájékoztató

Tisztelt Ügyfelünk!

Önök üdülőhasználati szerződést kötöttek a Birdland Home & Holidays üdülőklubhoz tartozó apartman határozott ideig tartó és meghatározott időben történő használatára (a továbbiakban: Hivatkozott szerződés).

Tekintettel arra, hogy az ingatlanok tulajdonjoga és üzemeltetési joga 2011. január 12. óta társaságé, így a Premium Immo Kft. a Hivatkozott szerződésbe az üdülőhasználatból eredő jogok és kötelezettségek tekintetében jogutódként lépett be. A tulajdonos és üzemeltető váltásról már korábban értesítettük Önöket.

Jelen levelünk célja, hogy tájékoztassuk Önöket arról, hogy a Hivatkozott szerződésben megadott adataik kezelését a fent jelzett időponttól társaságunk végzi. Az adatkezelés célja, a Hivatkozott szerződésekben foglalt jogok gyakorlásának és kötelezettségek teljesítésének biztosítása. Társaságunk az Önök adatait a Hivatkozott szerződés jogszerű megszűnéséig és a Hivatkozott szerződésből eredő kötelezettségek maradéktalan teljesítéséig kezeli. Az Önök adatai fenti céllal összhangban és időtartam alatt jogi kötelezettségeink teljesítése és/vagy jogos érdekeink érvényesítése céljából harmadik személy közreműködő részére továbbításra kerülhetnek.      

Társaságunk az Önök adatainak kezelése során maradéktalanul betartja az információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseit.

Köszönjük tájékoztatásunk tudomásul vételét! 

Vissza

Ajánlatkérés

Elérhetőségek

Villapark Iroda

  • Cím: 9740 Bükfürdő, Golf út 6-8.
  • Telefon: +36 94 714 991
    Hívható munkanapokon 8-16 óráig
  • E-mail: