főoldal oldaltérkép

Birdland home & holidays - Clubhotel bemutatása

Ha választania kellene, melyik képet tenné be szívesebben a családi fotóalbumába? Az új autójáról készült felvételt, vagy a családjával, barátaival töltött nyaralás szép emlékeit idéző képeket?

Lehetséges, hogy meglepő kérdések egy bemutatkozó szövegben, de mit gondolnak, miért teszem föl ezeket a kérdéseket?

Tapasztalatom szerint időt, energiát nem kímélve sokan törekednek arra, hogy pénzt, autót, telket, anyagi javakat halmozzanak föl, miközben elfelejtik élvezni az életet és a kemény munkával megszerzett javaikat.
Meggyőződésem, hogy nekünk, felnőtteknek és gyermekeinknek is az igazi élményt a szeretteinkkel együtt töltött nyaralás jelenti, amely nemcsak pihenés, hanem pótolhatatlan lelki táplálék is!
Egyre több olyan klubtagunk van, akik ezt belátták, rendszeresen utaznak velünk, így boldogságukhoz a Club Hotels International Kft. is nagymértékben hozzájárul. A boldogság természetesen nemcsak a rendszeres utazásnak köszönhető, de nagy segítséget nyújt ahhoz, hogy az átlagoshoz képest kiegyensúlyozottabb, harmonikusabb családi és alkotó életet élhessünk.
Ugye Önnek is vannak az ismeretségi körében olyanok, akiknek nincs lehetőségük arra, hogy kipihenjék a munkás hétköznapok fáradalmait, és előbb-utóbb folyamatos problémákkal, betegségekkel, szellemi kimerültséggel találják szemben magukat? Remélem, hogy Ön még nem ebben a cipőben jár!
Márai Sándor író gondolatai szerint „az öntudatlanul élő ember pihenése a betegség”.
Szeretném, ha a magyar emberek gondolkodásmódja, életszemlélete megváltozna és az életről alkotott fontossági sorrendben előkelőbb helyre kerülne a nyaralás, mint egy új autó, vagy egy erőn felül vállalt nagyobb, szebb lakás birtoklása. Természetesen tudom, hogy ezek is fontosak, de kérem, sose feledjék, hogy „boldog-autó”, vagy „boldog-ház” nem létezik! Boldogsággal csak Ön tudja feltölteni ezeket az eszközöket.
Biztosan egyetért velem abban, hogy az év 52 hetéből minimum kettőt mindenkinek nyaralással, pihenéssel kellene töltenie ahhoz, hogy hosszabb, egészségesebb, teljesebb életet élhessen!
A most megvásárolt klubtagságának köszönhetően pár év múlva már csak az üdülés előnyeit fogja élvezni és gyermeke, vagy hozzátartozója egy olyan exkluzív, számára ingyenes klubtagságot használhat majd sok-sok éven át, amellyel a föld 80 országának legszebb szállodáiba juthat el, garantáltan a legkedvezőbb feltételekkel!
Ennek az ismertető szövegnek a megírásával az a célom, hogy segítsek.
Segítsek megnyugodni Önnek, mert jó üzletet kötöttek!
Segítsek tájékozódni, hogy ez az üdülési forma mindenki számára könnyen érthető és kezelhető!
Segítsek örülni, mert fantasztikus nyaralások várnak Önökre!”

„Küldetésünk megismertetni és hozzájuttatni a családokat egy magas színvonalú üdülési lehetőséghez, amellyel megvalósíthatják folyamatosan változó nyaralási igényeiket, álmaikat szállásköltség fizetése nélkül.”

A Club Hotels International Kft. azzal a céllal jött létre, hogy a magyar családok számára egy elérhető, kiemelkedő színvonalú nemzetközi és hazai nyaralást és utazási szolgáltatást biztosítson. Azért dolgozunk, hogy ügyfeleink hiánytalanul érezzék azt a minőséget, melyet ma már 45.000 magyar klubtagunk érez nyaralásai alkalmával évről évre.

Ügyfelünk ma minden olyan magyar család, vagy egyedülálló ember, aki az üdülései során minőséget, családias hangulatú nyaralási célpontokat keres. A timeshare Magyarországon szűk 17 éves múltja alatt a turisztikai ipar legdinamikusabban fejlődő, önálló üzletágává nőtte ki magát.

Napjainkban hazánkban kb. 250.000 új potenciális ügyfelünk várja a megkeresésünket és a személyre szóló ajánlatainkat. Ehhez képest évente csak mintegy 15.000 ügyfélhez jutnak el értékesítő kollégáink, mely számmal már így is Magyarországon az első helyen állunk! A cégünkkel kapcsolatba kerülő ügyfeleink csaknem fele évente legalább egyszer velünk utazik, azaz 2010-ben közel 7.000 család! Az Európai Unió tagjaként földrajzi határaink gyakorlatilag eltűntek, ami újabb lehetőségeket rejt cégünk számára a jövőben. Legfontosabb szolgáltatásunk egy, a világon legkorszerűbb csererendszer közvetítése klubtagjaink felé. Magas szinten képzett értékesítő kollégáink segítik a személyre szóló igényfelmérést és eladási folyamatot, amely nélkül ügyfeleink nem juthatnának hozzá a számukra oly sokat jelentő klubtagsághoz és ezen keresztül nyaralásaikhoz. Tőlünk nyugatabbra élő európai háztartásokban a timeshare ugyanolyan szokásos hétköznapi dolog, mint az autó a családban. Több is van belőle.

Cégünk határozott célja a magyar családok e téren való fölzárkóztatása az Európai Unióhoz. Annak érdekében, hogy töretlenül az ügyfeleink, a befektető partnereink, a munkatársak elvárásainak irányába fejlődhessünk tovább, cégünk vezetői a szakmai elitből kerülnek ki. Munkatársaink tapasztalt magyar és nemzetközi szaktanácsadók segítségével sajátítják el hivatásukat és rendelkeznek a turisztikai ajánlatok napra kész információival. Évek óta rendszeresen szervezünk továbbképzést cégünk minden munkatársának a partnerszállodáinkban, hogy saját személyes élményeikre hagyatkozva hitelesen ajánlhassák ügyfeleinknek az üdülési jogot, mint a XXI. század legmodernebb üdülési formáját. Menedzsereink évekig „elkísérik” majd Önt utazásai során, és ha igényei, élethelyzete változik évek múlva, lehetősége lesz apartmanját, üdülési jogát módosítani az új igényeknek megfelelően.

Mi személyesen keressük meg ügyfeleinket és részben ez sikereink titka.

Köszönjük bizalmát és ígérjük, hogy piaci pozíciónkból eredő lehetőségeinket az Ön szolgálatába állítjuk!

http://www.clubhotels.hu/

Oldal tetejére

Ajánlatkérés

Elérhetőségek

Villapark Iroda

  • Cím: 9740 Bükfürdő, Golf út 6-8.
  • Telefon: +36 94 714 991
    Hívható munkanapokon 8-16 óráig
  • E-mail: